Vinum Nostrum va ser fundada l’any 1996 per en Martí Escofet, amb la idea de crear una distribuïdora de vins i caves que fos un referent en el servei a la restauració i el comerç, tant per la qualitat dels seus elaborats com pel servei. 

De les quatre persones que varen iniciar l’empresa hem passat a l’actualitat a 14, entre vendes, direcció, administració i logística.

En l’actualitat a part de la distribució som elaboradors de vins i caves de vàries denominacions. El cava ESCOFET ROSELL 1731, els vins ESPANTAOCELLS, CASTELL DELS FRARES, TRES PEUS AL GAT i del vermut OLAVE.

Vinum Nostrum distribueix vins de la majoria de Denominacions d’Origen espanyoles, amb un pes molt important de les catalanes. De cada D.O. representem pocs cellers, ja que la nostra filosofia és ser una prolongació dels cellers, oferint als nostres clients l’essència i el batec de cada una d’elles, i transmetre els vins i caves de manera que siguin especials per cada un de vostès.

Tots els vins i caves que representem han sigut acuradament escollits després d’ un exhaustiu tast i la corresponent  valoració comercial, sols així entren a formar part de la nostra distribució, ja que la nostra finalitat és la qualitat i el servei als nostres clients.

El nostre magatzem està situat a El Papiol, lloc triat per la facilitat de comunicació que té; des d’allà podem subministrar els nostres vins i caves en un màxim de 48 hores a qualsevol lloc de Catalunya.

El nostre lema és :

Li garantim el vi , li garantim el servei.