OLAVE NEGRE-ROIG RESERVA ESPECIAL

VERMUT – OLAVE

NOTA DE TAST

VISTA:  Es tracta d’un vermouth net, transparent, brillant, amb una llàgrima persistent. Presenta un color àmbar amb tonalitats taronja brillants i intenses. Dens.

AROMA: La primera impressió és intensa. Presenta un perfil aromàtic fi i elegant, amb senyals de cítrics madurs: Taronja, aranja,…  Barrejats alegrement amb elegants tonalitats herbàcies acompanyades de notes especiades: romaní, farigola, menta, anís estrellat, dictam de Creta, pebre negre, …   nota aromàtica llarga i molt persistent.

BOCA: Vermouth potent dins la boca, amb un nivell alcohòlic molt fi.  Él gust és intens, glicèrid, envellutat i gras.  Presenta unes agradables i intenses notes especiades molt marcades però equilibrades.  Notes de fusta ben conjuntades amb les herbes d ela barreja inicial i amb els cítrics fins i suaus que apareixen en segon pla…  Té una estructura àcida molt equilibrada, amb una nota alcohòlica i amb el cos dolç del producte.  A la boca és llarg i persistent, i presenta una agradable amargor.  És un producte fi, equilibrat i molt estructurat.

 

GASTRONOMIA:  Recomanem que es prengui fred.  Es pot acompanyar amb tota mena de confitats, formatges curats, calamars a la romana, escopinyes,… i també pot acompanyar les postres amb xocolata.  És ideal per a còctels estructurats amb cos, barrejat amb rom reserva, whisky i bourbons i vodkes.